Maak vandaag nog een afspraak en vraag naar de mogelijkheden voor uw droom zwembad 0578-690084
Over ons Contact  Services
Home Webshop Zwembaden Zwembad Techniek Zwembadbouw  Spa-Zwemspa

Zwembad-Totaal is onderdeel van T.H.O. Roke   KVK nr: 64935760

Copyright © Alle rechten voorbehouden, ontwikkeld door Rokegroep

Zwembad Totaal , 2e Hoornerveenseweg 16 8181LV Heerde

Tel: 0578-690131

Fax: 0578-690046

E-mail: info@zwembad-totaal.eu

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Zwembad Totaal Wellness


Langer zwemmen is vaak de belangrijkste reden om voor een overkapping te kiezen, daarnaast zijn het vele blad val,de veiligheid en natuurlijk de opwarmen de en isolerende werking reden om tot een overkapping over te gaan.


Het gemak van schoon


De zwembad overkapping bied t u het voordeel dat vuil en boom blad geen kans meer krijgen om uw zwemwater te vervuilen. Vóór het zwemmen hoeft u nooit meer de afdekking op te rollen; ná het zwemmen trekt u gewoon de deur achter u dicht. En dan nu altijd overkapt zwemmen ?

Natuurlijk niet! In het vroege voorjaar schuift u gewoon de kap open en geniet u als eerste van de lentezon.


Energiebesparing


Exact aangeven hoeveel energie u bespaart is lastig,

daarvoor is de besparing per locatie teveel afhankelijk van meerdere omgevingsfactoren. Wij kunnen wel aangeven dat u energie bespaart.

De wind is de grootste factor van energieverlies doordat deze continu op het bad waait en daarmee de warmte meeneemt , dat voor de afkoeling van het water zorgt.

Na de plaatsing van de zwembad overkapping verwarmen de zonnestralen op de kap de lucht hieronder, welke vervolgens

de warmte doorgeeft aan het wat er.

Er heer st onder de kap altijd een aangenaam klimaat, en de overkapping levert u dus ook een directe energiebesparing op.


Veilig


Doordat de delen van de zwembad overkapping zijn voorzien van vergrendelingen en eventueel van

 afsluitbare sloten, is uw zwembad altijd veilig

afgesloten.

Voor ouders een geruststellende gedachte dat

geen kind of dier onbewaakt in het bad kan vallen.

 Door een overkapping bespaart u vele uren aan onderhoud en schoonmaken van het zwembad.

De Beglazing


In en om het zwembad willen wij het liefst geen glas hebben, denkt u aan het bezeren van de voeten of schade aan het bad. Als beglazing passen wij de onbreekbare en UV bestendige kunststof Policarbonaat toe, deze leveren wij in kleurloos (no drop, easy clean), kraakhelder 4 mm of in 10 mm dubbelwandig, optioneel te verkrijgen in diverse kleuren.

Rail systeem


De aluminium segmenten zijn voorzien van 4 stuks gelagerde polyamidewieltjes, die zeer soepel over de rails rollen. Het aantal sporen en breedte van de rails hangt af van het aantal segmenten.

De geleiderail zorgt ervoor dat de kap gemakkelijk door een persoon bedient kan worden en tevens zorgt de rail ervoor dat de kap bij ernstige wind zeer goed vergrendeld is.Toegang


Klap- of schuifdeuren op een plaats naar keuze (in de zij- of voorwanden), sloten voorzien van afsluitbaar sleutelslot, tevens is het mogelijk om het frontpaneel op te laten klappen waardoor de overkapping langs obstakels, als een inlooptrap e.d. kan worden geschoven.

Afdichting


Thermoplastische kunststof stroken dichten die de ruimte tussen de segmenten af. De afdichting tussen de beglazing en de profielen geschied door EPDM rubbers welke ervoor zorgen dat de kap na vele jaren gebruik nog precies afdicht zoals bij de aanschaf het geval is.

Garantie


Wij verlenen u 3 jaar garantie op de constructie en op de montage van onze overkappingen. Op de policarbonaat geven wij een fabrieksgarantie van 10 jaar, welke betrekking heeft op het behoudt van kleur en haar mechanische parameters onder de invloed van de werking van de weersomstandigheden. De meeste, door ons gebruikte materialen bezitten ISO 9001 certificaten.